Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Primera reunió per constituir el Grup Impulsor de la Taula Salut i Natura

Dijous 20 Juny 2019 - 14:00

La creació de la Taula està prevista a la Declaració sobre la interdependència entre salut i a Catalunya, i té l'encàrrec de definir una estratègia d’acció a Catalunya a partir del treball en xarxa dels diferents actors implicats.
Fruit del Cicle de debats “Salut i Natura”, que va tenir lloc al Palau Macaya entre octubre del 2018 i gener del 2019, es va elaborar una Declaració sobre la interdependència entre Salut i Natura a Catalunya, que compta amb més de 100 organitzacions adherides, i que ens convoca a la creació d’una taula intersectorial que prioritzi i defineixi una estratègia comuna a casa nostra, a partir d'un treball transversal i multidisciplinari entre administració, recerca, tercer sector i empreses.

Amb aquest mandat, el passat 18 de juny va tenir lloc una primera reunió per identificar el Grup Impulsor per constituir la Taula Intersectorial Salut i Natura. Hi van participar el Departament de Salut, el Departament de Territori i Sostenibilitat, el Consell Assessor per al Desenvolupament Sostenible, la Diputació de Barcelona, l’ICTA-UAB, ISGlobal, DKV assegurances i la XCN .

Vam comptar amb el suport i la facilitació de Coperfield, empresa especialitzada en processos de transformació i innovació, amb l’objectiu que durant aquesta primera reunió es pogués validar una proposta metodològica per a la constitució d’aquesta Taula, establir un model de governança adequat, i identificar grups operatius per a la implementació d’accions pilot.
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies