Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Organitzem 2 jornades tècniques sobre planificació de finques agràries i gestió pesquera

Divendres 17 Maig 2019 - 16:20

Tindran lloc el proper 23 i 28 de maig.
 

Jornada tècnica "Planificació de finques agràries per afrontar els reptes del canvi climàtic"
23 de maig. Bigues i Riells
 
L'increment de temperatura global i regional fa que la planificació dels cultius i de les finques hagi d'incorporar les futures anomalies climàtiques. L'objectiu d'aquesta jornada és explicar diversos models que permeten visualitzar la distribució futura de qualsevol cultiu en funció dels escenaris de canvi climàtic.

D’altra banda, la xerrada també permetrà identificar possibles zones on poden aparèixer noves oportunitats per a cultius que permetin diversificar les finques agràries i fer-ho des d’una òptica de custòdia del territori.

Per a més informació i inscripcions consulteu el programa de la jornada.

Jornada tècnica " Gestió pesquera preventiva i tortugues marines a Terres de l'Ebre"
28 de maig. L'Ametlla de Mar
Aquesta jornada vol reflexionar sobre la problemàtica de la interacció de la tortuga babauaamb els diferents arts de pesca, i reflexionar sobre les possibles mesures compatibles amb la pesca i preventives per a la conservació de la tortuga babaua.

La idea central és la de, sense menystenir la importància de la recuperació de les tortugues capturades accidentalment, incidir especial i prioritàriament en contribuir al diàleg entre tots els actors amb l'objectiu de compartir ievitar que es capturin més tortugues marines a la nostra costa.

Per a més informació i inscripcions consulteu el programa de la jornada.

Ambdues jornades formen part del Pla Anual de Trasferència Tecnològica del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya. 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies