Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participem en un nou projecte H2020 sobre desenvolupament rural

Dijous 4 Abril 2019 - 15:23

El projecte està liderat per la Universitat Tecnològica de Delft (Holanda) i la XCT n'és sòcia juntament amb 17 organitzacions més.   
 
Els propers 15 i 16 de maig tindrà lloc a Barcelona la primera reunió oficial del projecte H2020 Ruralization. Aquest projecte pretén analitzar quins són els problemes del món rural i identificar aquells factors que faciliten la seva regeneració econòmica, social i ambiental. La recerca serà eminentment acadèmica però es buscarà la implicació dels actors clau en la definició del model d'anàlisi així com de les recomanacions polítiques que en puguin derivar.

El projecte, liderat per la Universitat Tecnològica de Delft (Holanda), tindrà una durada de 4 anys i un pressupost d'aproximadament 6 milions d'euros. La XCN forma part del consorci que gestiona el projecte i que està conformat per 18 universitats i organitzacions de base amb experiència en desenvolupament rural. Un dels reptes que ens plantegem com a entitat conservacionista, és la d'aportar una visió sistèmica de l'entorn natural a on es desenvolupen les activitats agràries (entre d'altres que tenen lloc en l'àmbit rural) i vincular les recomanacions tècniques i polítiques a models sostenibles de desenvolupament.

Durant els propers mesos us anirem informant de les novetats més destacades del projecte i de les propostes que puguin sorgir per a l'àmbit de les polítiques de desenvolupament rural a Catalunya.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies