Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Apadrina una ovella xisqueta!

Dijous 24 Gener 2019 - 14:07

Col·laborant amb la iniciativa donaràs suport a l'Associació Obrador Xisqueta.
 
Apadrina una Ovella Xisqueta és un nou projecte col·laboratiu entre els pastors i pastores de la Vall d’Àssua, l’associació Obrador Xisqueta (gestora de la marca Xisqueta) i la Guerrilla del Ganxet de Barcelona.
 
L’objectiu és ajudar-los en el seu projecte. Amb l’apadrinament ajudaràs doblement. Per un cantó col·laboraràs en mantenir una ovella adulta amb tot el que suposa (alimentació i tractaments veterinaris), i per l'altre, donaràs suport financer a l’Associació Obrador Xisqueta perquè continuï la seva tasca per la divulgació d’aquesta raça a través de la producció tèxtil, els tallers per donar a conèixer la llana i les tècniques per treballar-la, així com es mateixes Vivències Xisqueta, que us apropen any rere any a les pastures de muntanya.

Pots apadrinar l'ovella a través de la seva web.

Veuràs que pots triar quina és la donació que et va més bé: 25 €, 45 €, 70 € o 100 €. El cost d’una ovella per any és de 45 euros. Pots aportar la totalitat del cost, pots aportar només una part o pots aportar-ne més. Tots els diners recaptats per una mateixa ovella es repartiran de la següent manera: Els primers 45 euros aniran directament al pastor o pastora propietària d’aquella ovella. A partir d’allí, els diners restants quedaran com a donació per a l’Associació Obrador Xisqueta perquè pugui desenvolupar la seva activitat diària entorn la divulgació del món de la llana: pastors, raça Xisqueta i les tècniques de treball de la llana. I si tries fer la donació màxima, la de 100 €, tindràs un tiquet per una Vivència Xisqueta per realitzar-la durant l’estiu.

Què rebràs a canvi?
Un cop hagis fet la donació, l’Associació Obrador Xisqueta et farà arribar una fotografia de la teva ovella, juntament amb un fotografia dels seus propietaris, amb la fitxa de l’ovella apadrinada. I lo més important! Tindràs dret de venir a veure la teva ovella Xisqueta. Des de l’Associació organitzarem dos dates a triar perquè puguis organitzar-te. 

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies