Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Reserva’t les dates! De l’1 al 9 de juny 2019, celebrem la Setmana de la Natura!

Divendres 21 Desembre 2018 - 14:25

Us animem a que programeu una activitat per les dates d'aquesta nova edició!     
La bona experiència dels últims anys ens motiva enguany a organitzar la 4a edició de la Setmana de la Natura, on esperem reunir més de 400 activitats per la conservació de la natura i el medi ambient! Reserva’t les dates i organitza una activitat!

La Setmana de la Natura és una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la importància de tenir cura de la natura i el territori. Si ets una entitat ambiental, un ajuntament, una escola, etc. i vols organitzar una activitat entorn la conservació de la natura, suma't a la campanya!
 
Recuperar el bosc de ribera d’un riu; afavorir la biodiversitat creant una bassa per amfibis, un hotel d’insectes, o fent un hort; observar i anellar ocells amb experts; alliberar fauna autòctona recuperada, una xerrada sobre els valors naturals d'un espai, un taller de cuina amb productes ecològics i de proximitat, ajudar a treure residus dels espais naturals, fins i tot del fons del mar... Són només petits exemples de les múltiples propostes que oferirà la Setmana de la Natura durant 9 dies!


Com hi podeu participar?
Organitzeu una activitat entre l’1 i el 9 de juny del 2019 i envieu-nos la informació a través del formulari de la web (aquest formulari estarà disponible a partir de febrer 2019).


Com us beneficia?
Farem difusió de la vostra activitat a través de la pàgina web, i a més, igual que en les anteriors edicions, regalarem a tots els participants un braçalet de cotó solidari #setmananatura, fet amb la col·laboració de Maresmon, una entitat solidària sense ànim de lucre que treballa des del voluntariat en favor d’una societat més justa, igualitària i afavorint la cohesió social. Amb tot, volem donar un valor afegit a l’obsequi de la Setmana de la Natura, en la línia dels valors i objectius de la mateixa.


Durant la Setmana, podeu seguir totes les activitats que es faran a través de les xarxes socials amb el hashtag #setmananatura. Per qualsevol dubte o suggeriment, poseu-vos en contacte amb nosaltres a info@setmananatura.cat i us informarem!

La Setmana de la Natura és una iniciativa conjunta de la XCT i la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), que compta amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”.


Aquest projecte és possible, en part, gràcies a la subvenció rebuda destinada a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

 

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies