Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

L'Associació Aurora signa un acord de custòdia amb l'Ajuntament del Rourell

Dijous 15 Novembre 2018 - 16:30

L’objectiu és preservar els valors naturals del territori i plantejar un seguit d’accions adreçades a la conservació de la biodiversitat de l’entorn natural.
 
L’Ajuntament del Rourell i l’Associació Aurora, entitat social que integra persones amb problemes de salut mental i que du a terme la recuperació ambiental del curs baix del riu Francolí, han signat un acord per a la custòdia dels trams de riu Francolí i del riu Glorieta que passen pel terme municipal del Rourell. L’objectiu és preservar els valors naturals del territori i plantejar un seguit d’accions adreçades a la conservació de la biodiversitat de l’entorn natural.

En el marc d’aquest acord de custòdia es planteja portar a terme actuacions encaminades a l’eliminació d’espècies de flora invasores, com ara la canya i l’ailant, i a la recuperació dels camins. També es pretén sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de protegir els ecosistemes aquàtics.

Les parts estan d'acord en la necessitat de fer compatible l’ús del territori amb la conservació dels seus elements naturals, paisatgístics i patrimonials, perquè en puguin gaudir totes les persones i també les generacions futures. Per aquest motiu, l’Ajuntament del Rourell i l’Associació Aurora han establert un marc de col·laboració per dur a terme una iniciativa de custòdia del territori.

L’àmbit d’aquest acord es situa a les riberes del riu Francolí i del riu Glorieta, al terme municipal del Rourell.

Text i imatges > Associació Aurora

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies