Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Campanya ciutadana per una bona alimentació i una bona agricultura

Dilluns 15 Octubre 2018 - 18:36

El cap de setmana del 27 i 28 d'octubre es realitzaran activitats arreu d'Europa que donen suport a una bona alimentació i una bona agricultura #GoodFoodGoodFarming

Actualment els estats membres estan fent propostes sobre la futura Política Agrària Comuna 2021 - 2027. Amb la finalitat de posar damunt la taula el model agrícola i alimentari que volem a Europa, s'ha creat la campanya #GoodFoodGoodFarming. Concretament durant el cap de setmana del 27 i 28 d'octubre de 2018 s'han organitzat diverses activitats arreu d'Europa per debatre sobre la nova PAC que volem. A la web de la campanya es poden consultar les activitats que es realitzaran. Si alguna organització té interès en formar part d'aquesta campanya, pot posar-se en contacte amb l'equip impulsor a través de la seva web. 

També us recomanem que consulteu el fulletó informatiu de la campanya.

CAMPANYA FOTOGRÀFICA CAPSNAP
En el marc d'aquesta campanya general destaca la campanya fotogràfica a les xarxes socials que s'està impulsant, com a forma senzilla i simpàtica de donar suport a la campanya #GoodFoodGoodFarming. La idea és mostrar, mitjançant una imatge, el teu rebuig a l'actual Política Agrària Comuna i fer arribar una petició sobre la futura PAC. 

Com participar en la campanya fotogràfica: 
- Agafa una cassola o paella i una cullera per donar el senyal d'alarma

- Escriu en un full de paper A4 un missatge sobre el que vols de la PAC, dient "Jo vull ... / Nosaltres volem ...", seguit del teu nom i país

- Comparteix la teva fotografia a Twitter, Instagram o Facebook amb el hashtag #GoodFoodGoodFarming i etiqueta al ministre d'agricultura del teu país o envia la fotografia a photo@goodfoodgoodfarming.eu.

Totes les fotos compartides i enviades per a l'acció CAPsnap es publicaran en els comptes de Twitter, Facebook i Instagram de la campanya per una Bona Alimentació i una Bona Agricultura i en les dels seus seguidors, així com a les pàgines webs i en els materials de promoció de la campanya. Les fotografies es mostraran en esdeveniments públics per convèncer els líders europeus que dissenyin una política agrària comuna sostenible.

Podeu veure les imatges de la campanya a: www.gfgf.eu/capsnap
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies