Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Guia pràctica de mesures per a l'adaptació al canvi climàtic

Divendres 14 Setembre 2018 - 16:14

Aquseta guia s'emmarca en el projecte del GOB Menorca "Custodiant el canvi. Resiliència climàtica en la custòdia agrària".

Aquesta guia és fruit del projecte Custodiant el canvi. Resiliència climàtica en la custòdia agrària, realitzat amb el suport del Ministeri de Transició Ecològica, a través de la Fundación Biodiversidad, que va ser seleccionat a la seva convocatòria d’ajuts per a la realització de projectes en matèria d’adaptació al canvi climàtic de 2016.

Augmentar la resiliència de l’activitat agrària a les finques amb acord de custòdia del territori, davant dels escenaris previstos de canvi climàtic, és l’objectiu principal que han perseguit les diferents accions desenvolupades en el projecte. La present guia pretén ser un document de suport per a aquelles entitats de custòdia o finques agràries que vulguin adaptar pràctiques similars als seus territoris.

El projecte ha estat coordinat pel GOB Menorca i ha comptat amb la participació de la Institució Alt Empordanesa per a l’Estudi i la Defensa de la Natura (IAEDEN).

       


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies