Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

VIDEO DESTACAT: Els padrins de la Setmana de la Natura

Dimecres 23 Maig 2018 - 16:47

Diversos personatges públics mostren el seu suport a la Setmana de la Natura. Feu un cop d'ull als vídeos!
Enguany tornem a tenir la participació destacada de diversos padrins i padrines per promocionar la Setmana de la Natura: Pilarín Bayés, Francesc Mauri, els Amics de les Arts, l'Ada Parellada i l'Albert Bosch.

El primer dels padrins que us presentem és la Pilarín Bayés, la il·lustre artista vigatana que en vora 50 anys ha dibuixat nombrosos elements de la natura del nostre país. La Pilarín ens explica el seu vincle amb la natura, que és per ella i com podem ficar el nostre granet de sorra per ajudar-la.
El segon dels padrins que us presentem és en Francesc Mauri, un dels integrants del fantàstic equip de meteorologia de TV3. En Francesc ens explica el seu vincle amb la natura, que és per ell i com des de les ciutats podem contribuïr a un canvi global necessari.
El tercer dels padrins que us presentem són els Amics de les Arts, un dels grups musicals més importants de l’escena catalana! L’Eduard, en Joan Enric, en Dani i en Ferran, ens expliquen el seu vincle amb la natura, i com sovint l’han utilitzada com a font d’inspiració. No s’estan d’esmentar com podem contribuir a crear ciutats més sostenibles i territoris més equilibrats.


El quart dels padrins que us presentem és l’Ada Parellada, una de les cuineres més compromeses del nostre país! Malbaratament alimentari, productes de proximitat, qualitat dels productes… tot ben sofregit i cuidat per obtenir un bon còctel de consciència ambiental. 
Més, sobre...: setmana de la natura , vídeos , padrins
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies