Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Organitzem la jornada: Estratègia multisectorial per facilitar l’accés a la terra - 25 de maig

Divendres 11 Maig 2018 - 14:07

Una jornada participativa per parlar de reptes, mancances i necessitats de l’Accés a la terra a Catalunya
 
Seguint la línia desenvolupada amb la Access to Land Network, la XCT organitza la jornada PATT Estratègia multisectorial per facilitar l’accés a la terra, el 25 de maig a la casa de l’aigua, Barcelona. Hi són convidats actors diversos que participen o han participat en iniciatives per facilitar l’accés a la terra a nous pagesos a Catalunya. La jornada vol servir per discutir fortaleses, mancances i necessitats d’aquestes iniciatives, així com per trobar els punts de treball clau per treballar cap a una estratègia d’Accés a la terra sòlida a nivell de país.

Comptarem amb la participació del Sr. Oriol Anson Pradera, director general de desenvolupament rural del DARP, que ens parlarà de la llei d’Espais Agraris, i de Véronique Rioufol, membre de Terre de Liens, que presentarà les claus per construir iniciatives d’accés a la terra sòlides, identificades a partir d’una llarga experiència a nivell francès i europeu. La segona sessió pretén donar veu als diferents sector implicats a través d’una taula rodona, i als assistents, a través d’una sessió de debat dinamitzada per poder recollir el màxim d’aportacions possibles.

A continuació trobareu les presentacions de la jornada: 
 
- Acces to Land. Pau Carnicero, Xarxa de Custòdia del Territori
- Llei d'Espais Agraris. Oriol Anson,  Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya

Per més informació consulteu el programa de la jornada

 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies