Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Primavera és sinònim de Setmana de la Natura

Dijous 12 Abril 2018 - 15:57

    
Estem en un moment de l’any que m’entusiasma: la primavera. És sinònim de bon temps, de ganes de sortir de casa, de caminar, de natura... i d’organitzar la Setmana de la Natura!
 
En les 2 darreres edicions hem vist com la Setmana s’ha convertit en una campanya de referència per a la natura,  amb centenars d’esdeveniments als quals participar! És molt gratificant veure com dia rere dia, el número d’activitats publicades a la web va augmentant, totes elles ben diverses i provinents de diferents sectors. Totes les activitats són atractives i a totes ens agradaria participar... se’ns fa molt difícil escollir!
 
Com ja sabeu, des de l’organització de la Setmana de la Natura sóm gent amb el cul inquiet, i ens agrada implicar-nos en noves propostes. Així doncs, per l’edició d’enguany estem organitzant 2 nous  esdeveniments:
 
La passió per l'esport amb la reivindicació per la natura: l’Ultra Clean Marathon
Es faran 7 maratons en 7 dies, travessant espais naturals on actuen ONG ambientals, i recollint residus abandonats. L’Ultra Clean Marathon és un novedós esdeveniment que troba l'aliança del món del running amb la conservació de la natura. Està liderada per l'aventurer Albert Bosch i l’atleta Nicole Ribera, que assumeixen el repte acompanyats de corredors i corredores i altres voluntaris i voluntàries. Aquesta és una gran acció que marcarà l'inici de la Setmana de la Natura 2018. Tindrà lloc entre el 13 i el 19 de maig. Consulteu la web de l’esdeveniment: www.ultracleanmarathon.cat, on trobareu la descripció dels trams i com us hi podeu implicar!
 
Un dinar benèfic per la Natura a la masia Can Moragues
El diumenge 27 de maig, a la finca agroecològica de Can Moragues, on la Fundació Emys treballa per la recuperació de la tortuga d'estany, la xef Ada Parellada prepararà un dinar benèfic per a un centenar de comensals. Hi assistiran personalitats populars que apadrinen la Setmana de la Natura. Tota la recaptació anirà destinada a la conservació de la natura, a través de donacions a projectes de les entitats ambientals.
 
Ja veieu que ens espera una primavera fascinant amb moltes activitats!

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies