Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DESTACA: terraitreball.cat

Dilluns 9 Abril 2018 - 16:24

Aquesta nova web agrupa l'oferta i la demanda de l'economia social agrària, agroalimentària, forestal, pesquera i ramadera de tots els territoris dels Països Catalans
Neix el Banc de Terres dels Països Catalans, Terra i Treball www.terraitreball.cat . TerraiTreball és un portal digital d’economia social agrària, agroalimentària, forestal, pesquera i ramadera. Impulsat per l’Associació Massís de Montserrat  en el marc del Projecte Singular de la Xarxa d’Oficines Agràries dels Pobles de Montserrat.

L’objectiu és dinamitzar els terrenys de tot el territori per tenir un país en marxa: POSA LA TERRA EN MARXA!

L’eina vol ser un registre unificat per tot el territori nacional català que dinamitzi terrenys agrícoles, forestals i de pastura. Municipi a municipi s’oferten els terrenys que els i les propietàries publiquen per a custòdia, arrendament o venta, sent al mateix temps un portal nacional i un recurs local, ja que cada poble i ciutat té el seu apartat es pecífic que pot enllaçar-se per utilitzar a cada municipi.

El funcionament és molt senzill i ràpid perquè estigui a l’abast de tothom. En 2 minuts una persona propietària de terrenys pot publicar el seu anunci a través d’un formulari. Un cop validat per part del portal, estarà exposat públicament en aquest aparador a internet on hi passen usuàries interessades en terrenys.El portal treballa per l’economia social en dos eixos: el Banc de Terres i també la Borsa de Treball (tant un com l’altre estan en fase de proves)

L'eina està promoguda per AraCoop del Departament de Treball, Afers socials i Família. Amb el finançament del Ministerio de Empleo y Seguridad Social – Servicio Público de Empleo Estatal

Per a més informació podeu contactar amb els promotors del projecte a info@terraitreball.cat
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies