Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Segueixen augmentant les activitats registrades a la web de la Setmana de la Natura!

Dilluns 9 Abril 2018 - 17:03

La web ja registra més de 80 activitats! 
 
Seguim treballant per a que la Setmana de la Natura (SN) d'enguany sigui tot un èxit! A la web ja es poden consultar més de 60 activitats diverses: enguany tornem a comptar amb les activitats del programa eduCAR del cos d'Agents Rurals, els Centres de Recuperació de fauna han organitzat jornades de portes obertes i visites guiades, els de Fes Fonts Fent Fonting enguany han programat la recuperació de la font de la mina de Sant Medir a Collserola i els del GEPEC han programat un cens de sargantanes a les dunes de Torredembarra!

Aquestes són algunes de les activitats que ja podeu consultar, però n'hi ha moltes més! Per això us demanem que no espereu fins a l'últim moment i aneu introduint les vostres activitats a www.setmananatura.cat . Recordeu que des de l'organització de la SN repartim la polsera #setmananatura per a que pogueu lliurar entre els vostres assistents!

Per a qualsevol dubte o suggerència podeu contactar amb nosaltres a info@setmananatura.cat


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies