Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: "La Empresa como aliada en la Custodia del Territorio"

Dijous 8 Febrer 2018 - 17:15

La guia recull diversos exemples pràctics d'empreses que s'han implicat en projectes de custòdia del territori. 
 

La guia busca donar a conèixer l'evolució de la custòdia del territori i destacar les aliances público-privades formalitzades amb diferents objectius de conservació. S'hi recullen 14 projectes, entre els quals es troben restauracions ambientals en terrenys d'empreses, programes de voluntariat ambiental per afavorir la participació dels treballadors de les empreses o dinamitzar al públic en general, activitats de responsabilitat social corporativa o la posada en marxa de fórmules mixtes de totes elles. En totes aquestes iniciatives s'han desenvolupat activitats que tenen en comú la conservació del patrimoni natural i la biodiversitat al nostre país. 

A la guia es mostren experiències replicables per afavorir els canvis necessaris en la transició cap a una economia més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. Com veureu, diverses de les experiències que s'han dut a terme s'ubiquen a Catalunya.

Us recomanem que feu un cop d'ull a la guia!


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies