Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participem a les jornades “Societat civil, alimentació i ciutats sostenibles” a València

Dimecres 4 Octubre 2017 - 15:17

Hi vam presentar resultats del projecte Erasmus + Access to Land.
Els passats 14, 15 i 16 de setembre van tenir lloc a València les jornades “Societat civil, alimentació i ciutats sostenibles”. Vam participar com a organització convidada a la taula rodona “Relacions camp-ciutat per una transició alimentària”, al costat de FIAN, URGENCI i La Vía Campesina. La taula tractava principalment sobre reptes i oportunitats de la nova agenda internacional centrada en el desenvolupament de polítiques agràries locals. Nosaltres vam defensar que un dels pilars de la supervivència de la pagesia local era l’accés a la terra. Bàsicament hi vam presentar resultats del projecte Erasmus + Access to Land, del qual en som socis, amb especial èmfasis en mostrar casos pràctics d’experiències exitoses de municipis que han contribuït a facilitar l’accés a la terra i millorar les condicions de la pagesia local. Podeu conèixer diversos casos pràctics d’arreu d’Europa a l’informe Local authorities supporting access to land for farmers. La nostra participació es va considerar molt positiva i va servir d’inspiració i estímul a molts membres d’ajuntaments de ciutats i pobles diversos presents a la jornada.

La jornada va continuar amb una vintena de micro-ponències sobre experiències molt diverses d’entitats o petites empreses sobre agricultura i alimentació a nivell local i un espai de networking. 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies