Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La XCT col·labora amb la Plataforma de Crowdfunding www.huertoseducativos.org de la Fundación Triodos

Dijous 4 Maig 2017 - 15:19

La Plataforma cerca finançament per a projectes d'agricultura social i horts escolars
El passat 25 d'abril la Fundación Triodos va convocar una reunió adreçada als membres de la XCT interessats en participar de la Plataforma de Crowdfunding d'horts educatius i agricultura social www.huertoseducativos.org

Tenir un hort ecològic és sense dubte un projecte enriquidor per a tota la comunitat que hi participa. Però, en ocasions, existeixen limitacions de pressupost que impedeixen posar-los en marxa.

La Plataforma de crowdfunding www.huertoseducativos.org permet col·laborar a través del microfinançament de persones partciulars i empreses en projectes que necessiten suport econòmic.

Gràcies a la col·laboració entre la Fundación Tridoos y la XCT, 4 entitats membres van participar d'aquesta jornada formativa per presentar els seus projectes i obtenir finançament: Associació Massís de Montserrat, Associació Mediambiental La Sínia, Associació l'Era, i GEPEC.

Es tracta d'una bona iniciativa que permet posar en valor i reforçar projectes de custòdia agrària amb alta implicació ciutadana!

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies