Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Conveni de custòdia fluvial entre la Confederación Hidrográfica Miño-Sil i la Asociación para la Defensa Ecológica de Galicia

Dijous 4 Maig 2017 - 12:04

Un nou reconeixement a la custòdia fluvial
El passat mes de febrer l’Asociación per a la Defensa Ecológica de Galicia (ADEGA) i la Confederación Hidrográfica Miño-Sil van firmar un conveni de custòdia fluvial per realitzar actuacions de custòdia fluvial al riu Tea a Mondariz, amb la finalitat de promoure i afavorir la protecció dels ecosistemes aquàtics existents. El conveni també té un important compromís de les parts a la divulgació i comunicació ambiental.

D’aquesta manera, un nou organisme de conca reconeix la custòdia fluvial com una forma de gestió i conservació del Domini Públic Hidràulic i la zona de policia. Aquesta fórmula és cada vegada més acceptada, i és un pas important en la consolidació i reconeixement de la custòdia fluvial.

Recordeu que a Catalunya també existeix la possibilitat de firmar un conveni en l'àmbit de les conques internes amb l’Agència Catalana de l'Aigua, que va aprovar el seu model el passat mes de desembre. Per fer-ho podeu consultar els models de documents, i posar-vos en contacte amb la XCT a través de mmaso@custodiaterritori.org
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies