Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Impliqueu –vos en la Setmana de la Natura 2017

Divendres 7 Abril 2017 - 15:27

      
És ben sabut que els beneficis que tenim quan connectem amb la natura són diversos: millora de l’autoestima i l’estat d’ànim,  redueix la irritabilitat, baixa els nivells d’ansietat i afavoreix la concentració entre d’altres. No obstant, la vida moderna ens porta cap a situacions de bullici d’activitats, estrés, soroll i poca tranquil·litat. És en aquests moments quan arriben les ganes de sortir a connectar-nos amb la natura i gaudir-la amb els 5 sentits...
 
Caminar descalç per la platja, descobrir un petit mamífer darrere d’un matoll, contemplar l’aigua del riu, escoltar el cant dels ocells son alguns d’aquests petits grans moments que ens regala.

La Setmana de la Natura és un molt bon moment per connectar-nos i carregar piles! Enguany tindrà lloc del 2 a l’11 de juny i ,com en l’edició anterior, s’organitza conjuntament entre la XCT i la XVAC.

La Setmana té 2 grans protagonistes: les entitats que organitzeu activitats i els participants a les activitats. L’èxit de les edicions anteriors és fruit del vostre compromís, el qual us agraïm enormement. Per aquest motiu enguany us demanem de nou que us impliqueu a la Setmana, tot organitzant alguna activitat vinculada amb la natura i publicant-la a la web

L’actual edició destaca per posar l’èmfasis en aquelles escoles que promouen el respecte per la natura. A més, com en l’edició anterior repartirem la polsera solidària #setmananatura entre els assistents a les activitats organitzades! La Setmana tindrà més novetats i sorpreses, que us anirem explicant els pròxims dies.
Esperem que tingueu tantes ganes com nosaltres de celebrar aquesta Setmana tant especial!

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies