Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: Nova web de la Setmana de la Natura

Divendres 7 Abril 2017 - 11:11

En aquesta edició s'ha renovat la web per facilitar la búsqueda d'activitats a les que participar.
La principal novetat d'enguany és la creació d'un nou mapa que permet buscar les activitats a partir de diversos filtres: segons la data i segons el tipus d'activitat, tot facilitant a l'usuari trobar aquella activitat que més s'ajusta als seus interessos!

A la web també hi trobareu l'apartat ORGANITZA UNA ACTIVITAT per poder entrar les activitats que organitzeu! Jornades de voluntariat, tallers i cursos, sortides i visites guiades, documentals, etc. Després les podreu visualitzar al mapa de la Setmana. 

Hem creat un apartat de NOTICIES on informem de totes les novetats i on hi penjarem les cròniques de totes les activitats.

A l'espai MATERIALS DE COMUNICACIÓ hi ha diverses eines de comunicació: notes de premsa, banners, pòster de difusió, etc. I a l'apartat COL·LABORADORS podreu veure totes les entitats i institucions que donen suport a la Setmana. Una bona pila!

Esperem que us agradi la nova web!
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies