Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Joc de preguntes sobre l'Accés a la Terra

Dijous 6 Abril 2017 - 16:43

Posa a prova els teus coneixements sobre l'accés a la terra a Europa! 
 

Des del projecte Access to land han creat un "Joc de preguntes" que et permet avaluar i ampliar els teus coneixements sobre l'accés a la terra a Europa. El joc consta d'11 preguntes, i després d'enviar la teva resposta t'informa al detall sobre la problemàtica a la qual t'ha preguntat. 

El joc està disponible en diferents idiomes, entre els quals hi ha el català.
" Pregunta 1: Quanta terra agrícola ha perdut la UE des de l'any 2000?". Possibles respostes: 20 milions d'hectàrees, 14 milions, 5 milions o 10 milions.

Esperem que gràcies al joc amplieu els vostres coneixements d'accés a la terra!
PROJECTE ACCESS TO LAND
Aquesta activitat forma part del projecte "Erasmus + partnership for Fostering Access to land (2014-17)", en el qual hi participa la XCT.  La xarxa "Access to Land" reuneix organitzacions base de tot Europa per compartir experiències i promoure la importància de l'accés a la terra per a la transició agroecològica i la renovació generacional. Aquesta xarxa va ser fundada el 2012 arrel del projecte Grundtvig partnership 2012-14 i comprèn al voltant de 12 orgnitzacions.

Les organitzacions que formen part de la xarxa treballen en conjunt per enfortir el coneixement pràctic - tant per als problemes com per a les solucions - en l' àmbit de l'accés a la terra dels pagesos agroecològics. Per tant el seu objectiu és promoure l'aparició i consolidació d'iniciatives de base, treballant per assegurar l'accés a la terra i la custòdia del territori, així com el foment d'una evolució més àmplia de les polítiques i regulacions sobre l'ús i maneig de la terra a nivell nacional i europeu.

Les activitats principals del projecte són l'intercanvi d'experiències, la comunicació i sensibilització, la recerca i la documentaió, el treball en xarxa i la defensa dels seus objectius arreu d'Europa.
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies