Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: pasturem.cat

Dijous 3 Novembre 2016 - 15:17

La web vol promoure l'ofici de pastor. 
Pasturem.cat sorgeix de la iniciativa empresa per difondre la tasca i revaloritzar l'ofici i la vida de les persones que es dediquen a l'ofici de pastor. Amb la web volen donar a conèixer col·lectivament el sector i també cadascú dels seus integrants. A la web hi trobareu informació sobre tot el que fan i el que significa i aporta la ramaderia pel territori i la societat. La web compta amb un mapa interactiu que situa sobre el terreny cada explotació i, si és necessari, dóna informació sobre els productes que s’hi venen. La web també es complementa amb vídeos on s’expliquen totes les facetes de l’ofici de pastor.

El portal és una iniciativa del col·lectiu Enramats.Si ets pastor i et vols afegir a la web només cal que omplis el formulari que trobaràs a l'apartat SUMA'T . 
Més, sobre...: pastor , custòdia agrària , web
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies