Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE del mes: Tornar a la natura

Dijous 5 Maig 2016 - 15:15

En Josep Gordi ha publicat un nou llibre, on es posa sobre la taula el debat sobre la relació dels humans amb la naturalesa.

Els personatges d’aquest epistolari electrònic, en part reals i en part ficticis —com requereix el bon fer literari—, serveixen com argument per fer una advertència de caràcter ètic que l’autor ens trasllada també a través de les noves tecnologies. Efectivament, Gordi ens proposa portar aquest debat més enllà d’aquestes pàgines impreses, cap a les xarxes socials (Facebook i Instagram)... Acceptem el repte?

Es tracta d’un tema, el de la relació humà-naturalesa, ben actual i alhora ben recurrent en els darrers segles en el pensament i la literatura occidental. I ens porta aquesta publicació després dels seus darrers treballs destacats, com són Els arbres mediterranis. Un recorregut pels seus valors culturals i espirituals, del 2011, i Natura i espiritualitat a Catalunya. Deu converses, deu passejades i deu consells per viure la natura amb plenitud, del 2013, ambdós publicats per Documenta Universitària.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies