Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

VIDEO del mes: Spot de la Setmana de la Natura

Dijous 7 Abril 2016 - 13:53

El vídeo promocional de la Setmana de la Natura va ser el guanyador d’un concurs entre els estudiants de la UVic-UCC.

Des de la XCT i la XVAC vam decidir donar el tret de sortida a la Setmana de la Natura mitjançant un spot promocional curt que transmeti els objectius de la Setmana. D’aquesta manera i per donar-li un valor afegit al vídeo, vam apostar per implicar el jovent universitari creant un concurs de vídeo amb un únic guanyador. Els participants al concurs van ser estudiants dels graus de Comunicació Audiovidual i Publicitat i Relacions Públiques de la UVic-UCC.

La data límit per a presentar els vídeos era el 4 de març i vam rebre un total de 15 propostes. Des de l’organització de la Setmana de la Natura vam quedar molt sorpresos de la qualitat i originalitat dels vídeos. Sens dubte, els estudiants del sector de la UVic-UCC seran uns grans professionals!

Volem donar l’enhorabona a tots els participants per la seva gran feina! I també volem agrair la col·laboració i la difusió que des de la Facultat d’Empresa i Comunicació de la UVic-UCC han contribuït a fer.

El guanyador del concurs ha estat en Marc Vila i Terra, estudiant de Comunicació Audiovisual de la UVic que ens ha captivat amb aquest fantàstic vídeo, que podeu veure a continuació. A més, el creador del vídeo ha publicat un article on explica com es va fer el vídeo.


(www.youtube.com/watch?v=WPCOl2Vqwy0)

Per a l’organització, el vídeo guanyador té moltes virtuts que encaixen amb l’esperit de la Setmana de la Natura…

El vídeo planteja un joc amb dos personatges, la Natura i una Noia, que es comuniquen a partir de diferents sensacions físiques, i que crea i manté l’interès des del començament; que la banda sonora juga un paper dins de la història i no queda només de fons, a la vegada que sap fugir del tòpic de la música emotiva; que apareix un tercer personatge en discòrdia, la “brutícia”, i que la resolució del conflicte és sorprenent i connecta amb tots els públics! Finalment, la banda sonora connecta amb el logo de la campanya (un cor) i posa la cirera final. El conjunt de tot això ens ha semblat impecable. Quantes vegades no haurem tots desitjat tenir superpoders per arreglar el món?

Esperem que vosaltres gaudiu tant d’aquest vídeo com nosaltres i que entre tots valorem la feina dels estudiants i la seva professionalitat.

Del total dels 15 vídeos que es van presentar al concurs de la Setmana de la Natura, us en mostrem 2 que ens han donat permís per publicar i que creiem que mostren l’elevat nivell del concurs. Esperem que us agradin!

El primer vídeo (https://youtu.be/ATMkcpXlqKw) és una producció de tres noies estudiants de la UVic-UCC: Cristina Fillola, Carla López i Mar Montes. El segon vídeo (https://youtu.be/nhYxKQuDhs4) és una producció d’Emma Garolera, també estudiant de la UVic-UCC. Moltes gràcies a totes per la vostra participació i enhorabona per la feina feta!
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies