Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: Plataforma de Custodia del Territorio

Dimarts 12 Gener 2016 - 13:58

La Plataforma de Custodia del Territorio, una iniciativa de la Fundación Biodiversidad del Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente, recull notícies d'actualitat a la seva pàgina web i darrerament és molt activa. A més, des de la Plataforma, s'encarreguen d'elaborar l'inventari d'iniciatives de custòdia del territori a nivell espanyol.

La Plataforma de Custodia del Territorio vol convertir-se en un espai de trobada entre entitats i xarxes de custòdia de l'Estat Espanyol, donant-los-hi suport i impulsant la custòdia del territori. El mecanisme de funcionament de la Plataforma es basa en la participació de les entitats de custòdia amb l'objectiu de propiciar espais de trobada per a la futura creació de sinèrgies entre entitats, oferir-los-hi informació actualitzada sobre la custòdia del territori i, en definitiva, posar-la en valor com a eina de conservació de la natura.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies