Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Reunió tècnica amb Unió de Pagesos

Dijous 8 Octubre 2015 - 13:33

El dimarts dia 6 d'octubre la XCT es va reunir amb la Unió de Pagesos per parlar sobre la problemàtica de l'accés a la terra a Catalunya.
​Dos dels tècnics de l'Àrea de Formació i Estudis de la Unió de Pagesos, l'Eva Morera i en David Vivet, van presentar l'estudi sobre recuperació de terres abandonades que actualment estan portant a terme. Per part de la XCT es va presentar el projecte europeu Erasmus+ "Fomentar l'accés a la terra per a una nova generació d'agricultors agroecològics" i conjuntament es van explorar vies de col·laboració per a estudiar la problemàtica de l'accés de la terra a Catalunya.

Concretament, les parts s'han emplaçat a compartir informació sobre possibilitats d'acció i experiències innovadores d'accés a la terra des de l'àmbit de l'administració local. A finals de l'any 2016, la XCT té previst celebrar unes jornades internacionals, en el marc del projecte Erasmus+, sobre polítiques d'accés a la terra per joves agricultors agroecològics des de l'administració local. 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies