Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Jornades de debat en motiu dels 30 anys de la Llei d'Espais Naturals

Dijous 4 Juny 2015 - 10:28

S'han organitzat 3 jornades de debat: balanç i reptes, aspectes jurídics i gestió, recerca i governança.
Amb motiu de la commemoració dels trenta anys de l’aprovació de la Llei d’Espais Naturals de Catalunya, des de diverses institucions acadèmiques es vol aprofitar aquest moment per fer una valoració del que ha representat aquesta llei pel que fa a la protecció dels espais naturals i, especialment, per reflexionar sobre la seva utilitat per afrontar els reptes actuals. Per abastar de manera més completa els diferents aspectes d’aquest text normatiu, s’ha previst la realització de tres jornades (a Girona, a Tarragona i a Barcelona) per tractar de manera complementària l’ampli ventall de qüestions que es desenvolupen a la Llei d’Espais Naturals: 
 

Institucions convocants: Càtedra de Geografia i Pensament Territorial i Institut de Medi Ambient. Universitat de Girona. Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT). Universitat Rovira i Virgili. Institució Catalana d’Història Natural, Societat Catalana de Geografia i Institut d’Estudis Catalans. Podeu consultar el programa d’aquestes jornades a http://ichn.iec.cat/activitats.htm
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies