Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

"Experiencias de custodia del territorio". Recull d'experiències exitoses.

Dijous 5 Març 2015 - 12:45

La publicació inclou 48 experiències d'arreu d'Espanya.
 
Des de la Plataforma de Custodia del Territorio han elaborat una publicació que recull 48 experiències d'èxit de custòdia del territori recolzades per la Fundación Biodiversidad.

La progressiva consolidació de la custòdia del territori a Espanya, a més de ser fruit d'un gran esforç per part de les entitats i persones vinculades a aquesta comunitat, té molt a veure amb el suport institucional que ha rebut en els últims anys. En aquest sentit, la Fundación Biodiversidad i el mateix Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient han jugat un paper rellevant i reconegut pel propi moviment de custòdia del territori.

Aquesta publicació té com a objectiu recopilar i difondre el gran esforç que des de les administracions públiques i organitzacions sense ànim de lucre s'ha desenvolupat en els últims deu anys en la posada en marxa de projectes i iniciatives de custòdia. S'han seleccionat 48 experiències d'èxit, que marquen la importància progressiva de la custòdia del territori com a eina de conservació de la naturalesa en l'àmbit privat.

Les experiències es presenten de forma resumida en format de fitxes de fàcil consulta, i han estat classificades en funció de la temàtica principal dels acords de custòdia posats en marxa. La publicació pretén plasmar l'ampli ventall de temàtiques que des de la custòdia del territori s'han treballat en els últims anys.

Us recomanem que us descarregueu el fitxer de la publicació!

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies