Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

VIDEO DEL MES: Reportatges sobre el projecte d'oli ecològic de l'Ass. Trenca i el projecte d'arròs ecològic de SEO Birdlife

Dijous 5 Març 2015 - 12:07

El programa La aventura del saber ha realitzat recentment 2 extensos reportatges sobre aquests projectes.
Us recomanem els 2 extensos reportatges sobre projectes de mercat de custòdia: l'oli Salvatge de l'Associació Trenca i l'arròs de Riet Vell (impulsat per SEO Birdlife), ja que donen a conèixer  2 projectes molt interessants! 

Associació Trenca
Us presentem l'Associació Trenca a través d'un dels seus projectes: el desenvolupament agroambiental sostenible a la comarca de les Garrigues, Lleida. Un territori deprimit que aquesta ONG ambiental ha posat en valor gràcies a la recuperació d'oliveres centenàries ia elaborar un oli ecològic. Les vostres mentors uneixen custòdia del territori, agricultura ecològica, i un gran entusiasme per tal d'afavorir la integració de les persones en el territori i recuperar el patrimoni cultural i natural de les finques que gestionen.

 
 


Riet Vell (SEO Birdlife)
Arrosvolució000 és una iniciativa que recupera el cultiu manual d'arròs, i el converteix en un recurs de sensibilització ambiental al Delta de l' Ebre . El triple zero respon al triple benefici ambiental: arròs amb certificació ecològica, que es produeix sense generar gasos d' efecte hivernacle, i es comercialitza sense petjada de carboni. Aquest projecte es desenvolupa a Riet Vell, una de les 8 reserves ornitològiques que té SEO/BirdLife al nostre país. Un territori inclòs en la Reserva de la Biosfera Terres de l' Ebre, que es converteix en un lloc de trobada ciutadà, lligat a l'agricultura, les tradicions i, com no, els ocells .
   
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies