Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

6 tallers de capacitació en custòdia del territori arreu de l’Estat

Dimecres 14 Gener 2015 - 15:54

La Xarxa de Custòdia del Territori organitza 6 tallers de capacitació en bones pràctiques de custòdia del territori arreu de l’Estat.
 
La Xarxa de Custòdia del Territori, gràcies al projecte Tejiendo Redes amb el suport de l’Obra Social La Caixa, i en col·laboració amb el Foro de Redes y Entidades de Custodia del Territorio organitza 6 tallers de capacitació en bones pràctiques de custòdia del territori arreu de l’Estat.

En concret, aquests talleres pretenen posar en comú diferents visions de la custòdia del territori i donar a conèixer el treball sobre bones pràctiques en els acords i projectes de custodia del territori, a fi de consolidar aquesta eina de conservació, tal i com especifica el Plan Estratégico de Patrimonio Natural y de la Biodiversidad de la Llei 42/2007 de Patrimonio Natural y Biodiversidad.

Aquests tallers també volen difondre i donar a conèixer la custòdia del territori de qualitat a les diferents regions on hi ha xarxes d’entitats treballant per la conservació del patrimoni natural, paisatgístic i cultural.

Aquests tallers es desenvoluparan duran els mesos de febrer i març de 2015, en col·laboració amb el FRECT i amb les respectives xarxes autonòmiques de custòdia del territori. En concret, les dates previstes i llocs del taller.
Aquests tallers són oberts al públic, de manera que si hi esteu interessats podeu assistir-hi.

La xct també oferirá a aquestes mateixes xarxes acompanyament i assessorament en matèria d'incidència política en custòdia del territori a les diferents xarxes implicades en el projecte.

En aquesta secció del web de la xct dedicada al projecte Tejiendo Redes podeu anar seguint tota l’actualitat d’aquest projecte. Per a més informació, també podeu contactar amb la xct.
 
               
 
 
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies