Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Directrius voluntàries sobre la governança responsable de la tinença

Dijous 4 Desembre 2014 - 17:38

El document promou els drets de tinença i de l'accés equitatiu a la terra.
El propòsit d'aquestes directrius voluntàries és servir com a referència i proporcionar orientació per millorar la governança de la tinença de la terra, la pesca i els boscos amb l'objectiu primordial d'aconseguir la seguretat alimentària per a tots i donar suport a la realització progressiva del dret a una alimentació adequada en el context de la seguretat alimentària nacional.

Aquestes Directrius tenen per objecte contribuir als esforços mundials i nacionals per a l'eradicació de la fam i la pobresa, sobre la base dels principis del desenvolupament sostenible i amb el reconeixement de la centralitat de la terra per al desenvolupament, mitjançant la promoció de drets assegurances de tinença i de l'accés equitatiu a la terra, a la pesca i als boscos.

Les Directrius es basen en els instruments internacionals i regionals, inclosos els Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni, referents als drets humans i als drets de tinença.

El document ha estat elaborat per l'Organització de les Nacions Unides per l'alimentació i l'agricultura (2012). Us podeu descarregar el document al següent enllaç:
http://www.fao.org/docrep/016/i2801s/i2801s.pdf
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies