Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Land: Quality of Life: Concurs de vídeos!

Dijous 2 Octubre 2014 - 16:14

Comparteix la teva creativitat i passió per la custòdia i la natura! Participa al concurs de vídeos “ Land: Quality of Life” i guanya premis de custòdia! 
 
El concurs de vídeos Land: Quality of Life pretén fomentar el coneixement sobre la custòdia del territori i promocionar el Primer Congrés Europeu sobre custòdia del Territori que tindrà lloc al Cosmocaixa a Barcelona del 05 al 08 de Novembre del 2014.

El concurs de vídeos promou la custòdia del territori tot fomentant la participació de les persones per a que expliquin per si mateixes llur relació amb aquesta eina de conservació.

Els vídeos han de basar-se com a mínim en un dels següents temes:
  • Qui ets i per què vols assistir al Congrés?
  • Què és la custòdia per a tu?
  • Què fas per a la protecció i conservació de la natura?
Els vídeos no han de tenir una durada inferior a un (1) minut ni superior a cinc (5) minuts. S’accepta qualsevol idioma. En el cas que el vídeo no es faci en anglès es recomana la inclusió de subtítols en anglès. 

Per a més informació sobre les condicions per participar en el concurs, fes click aquí

El termini per participar en el concurs de vídeo finalitza el 5 d’octubre del 2014. Per a més ifnormació sobre com participar fes click aquí.

Entre tots els vídeos rebuts, un jurat seleccionarà els tres millors vídeos que rebran els següents premis per ordre de lloc:
  • Primer premi: La persona guanyadora rebrá dos nits d’estada per a dues persones a l’Avenc, Tavertet (Catalunya) (Les dates seran concretades per l’Avenc) http://www.avenc.com/. El premi inclou entrada lliure al Congrés i les visites de camp, excepte el sopar especial de clausura.
  • Segon premi: Una mostra de productes de mercat de custòdia. El premi inclou entrada lliure al Congrés i les visites de camp, excepte el sopar especial de clausura.
  • Tercer premi: Entrada lliure al Congrés i les visites de camp, inclós el sopar especial de clausura, així com dues ampolles d’oli d’oliva del mercat de custòdia

Per  a més informació sobre els premis i condicions de participació, fes click aquí.

O contacta amb Pilar Rodríguez prodriguez@custodiaterritori.org
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies