Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Disponibles les ponències de la Jornada de Defensa del Patrimoni Natural

Dimecres 10 Setembre 2014 - 17:25

La Jornada va tenir lloc el passat 29 de març.
L’objectiu de la Jornada “La conservació del patrimoni natural de Catalunya, problemàtica, anàlisi i oportunitats” era posar de relleu els reptes més rellevants en relació amb el patrimoni natural atès el retrocés de les polítiques de conservació del medi natural i de retallada dels recursos humans i econòmics que s’hi destinen. Durant tot el dia, diversos experts van debatre sobre la gravetat de l’impacte sobre el medi natural que està tenint el retrocés de les polítiques de conservació del medi natural i la retallada de recursos naturals i econòmics que s’hi destinen a Catalunya.

La Jornada va destacar pel fet que era la primera vegada que entitats, centres universitaris i col·legis professionals s’uneixen per la defensa de la conservació del patrimoni natural en un acte com aquest.

Al final de la jornada es va presentar una declaració conjunta a favor de reconduir la situació actual.
 
Podeu consultar el resum de les ponències presentades a la Jornada en aquest enllaç. L’objectiu del document és facilitar la divulgació de les reflexions que van sorgir durant la jornada i deixar-ne constància, per contribuir a redreçar la greu situació en què es troba avui el patrimoni natural del nostre país. Un patrimoni que no ens pertany, sinó que tenim la responsabilitat de conservar per deixar-lo en llegat als nostres descendents. 
Més, sobre...: ponencia , jornada , patrimoni natural
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies