Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Natura Local: plataforma d'itineraris autoguiats per descobrir i posar en valor el nostre patrimoni natural

Dijous 3 Juliol 2014 - 17:50

Natura Local ofereix la seva plataforma web i la seva aplicació mòbil (App) per a que doneu visibilitat a les rutes turístiques del vostre municipi.
Natura Local ofereix la seva plataforma web i la seva aplicació mòbil (App) per a que doneu visibilitat a les rutes turístiques del vostre municipi o espai custodiat (especialment rutes de senderisme en espais determinats).

Tant a la web com a l'aplicació mòbil hi trobareu una sèrie de municipis que ja participen d'aquest projecte. Cada municipi que hi participa ha escollit els continguts turístics, orientats a donar a conèixer el patrimoni natural, cultural i etnològic dels diferents indrets.

Concretament, tant a la web com a l'App, l'usuari trobarà informació d'una sèrie d'itineraris autoguiats per descobrir i posar en valor aquest patrimoni.

Natura Local ofereix als municipis la possibilitat de dissenyar i implementar rutes d'interpretació del medi natural i cultural de la seva zona. Les tarifes d'aquests serveis són força ajustades i adaptades a les necessitats de cada municipi/organització. D'entre les principals avantatges de participar en aquest projecte en destaquem:
- Per un preu modest la vostra organització podrà tenir rutes senderistes en una aplicació mòbil (de descarrega gratuïta),
- Rebreu tot el suport dels tècnics de Natura Local tant en el disseny de les rutes com en la seva posterior visualització a l'aplicació i a la web.

Per a més informació podeu veure un vídeo promocional del projecte, i visitar la seva web.

També us podeu descarregar la seva App: descàrrega per Android, o descàrrega per Iphone.

Si esteu interessats en aquesta proposta, contacteu amb Anna Subirana, a asubirana@custodiaterritori.org i us donarem més detalls. 
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies