Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Reunió Junta Foro Estatal de Redes y Entidades de Custodia del Territorio

Dijous 8 Maig 2014 - 10:54

El passat 3 d'abril va tenir lloc a Madrid la reunió de junta del Foro Estatal de Redes y Entidades de Custodia del Territorio.
El passat 3 d'abril va tenir lloc a Madrid a la seu de la Fundación Biodiversidad la reunió de la junta de membres del Foro Estatal de Redes y Entidades de custodia del territorio (FRECT), organització en la qual la xct n'ostenta la vicepresidència des de final de 2013, després d'haver-ne exercit la presidència des dels orígens de l'entitat.

En aquesta reunió es va informar dels avenços de la custòdia del territori, en especial en els contactes i aproximacions amb altres agents implicats en la matèria, com ara administracions, caçadors i propietaris. A més es varen debatre les possibles línies de finançament així com les activitats de formació i difusió que es duran a terme durant enguany, com ara les Jornades Estatals de Custòdia del Territori, el Congrés LandLife o la Setmana de la Custòdia.

El FRECT, constituït el 2011, treballa de manera estratègica i conjunta per a la promoció institucional, social, legal i tècnica a nivell estatal del concepte de custòdia del Territori i la seva aplicació en la gestió i conservació del patrimoni natural, cultural i del paisatge.
 

Foto: Miquel Camps (GOB Menorca-ICTIB)
Més, sobre...: frect
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies