Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

S'organitza la 2a Setmana del Voluntariat Ambiental de Catalunya

Dijous 3 Abril 2014 - 16:45

La segona edició de la Setmana tindrà lloc entre el 31 de maig i el 8 de juny de 2014. Ja podeu fer arribar les vostres propostes d’accions i activitats de voluntariat ambiental i informar-vos de les diferents vies per participar-hi a través del seu web.

Per segon any consecutiu, la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC), en col·laboració amb el Departament de Territori i Sostenibilitat i amb el suport de l’Obra Social de “la Caixa", organitza la 2a Setmana del Voluntariat Ambiental de Catalunya (SVAC). Amb aquest esdeveniment es vol fer un reconeixement a les persones voluntàries en l'àmbit ambiental i donar visibilitat a les entitats que les acullen.

La segona edició de la Setmana tindrà lloc entre el 31 de maig i el 8 de juny de 2014.

La primera edició va acollir a 36 entitats ambientals que van realitzar 55 activitats de voluntariat ambiental arreu del territori català, mobilitzant a més d’un miler de voluntaris. Gràcies a tots els participants, la Setmana del Voluntariat Ambiental 2013 va ser un èxit i tothom es va fer ressò de la gran feina que fan les entitats ambientals de Catalunya i de la important tasca que desenvolupen els seus voluntaris.

Per a més informació consulteu la web de la Setmana del Voluntariat Ambiental

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies