Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Patrimonis. Mirades al món pirinenc

Dijous 9 Gener 2014 - 11:01

Amb aquesta publicació l'Associació Trenca vol divulgar la riquesa natural i cultural dels Pirineus i contribuir a conscienciar que és una herència que cal preservar.

Patrimonis. Mirades al món pirinenc ens transporta a les muntanyes dels Pirineus amb tota la bellesa de les imatges d’en Jordi Bas i de la paraula d’en Silverio Cerradelo. Hi conté 174 fotografies sobre els valors patrimonials (naturals, paisatgístics i culturals) dels Pirineus. Està dividit en 8 seccions: aire, aigua, colors, detalls, fred, llum, acció i mirades.

Fet amb imatges, paraules i disseny d'alta qualitat. L'elaboració d'aquest llibre ha costat més de dos anys (i uns altres deu anteriors per poder fer les fotografies).Ja és a la venda a Barcelona (Oryx, la botiga de l’amant de la natura) i a Lleida (llibreria Caselles). Aviat també serà possible trobar-lo a més llocs. També es pot comprar per Internet.

PATRIMONIS. MIRADES AL MÓN PIRINENC.
Bas J., Cerradelo S.
ISBN 9788461663477 (2013)
143 pàgines - Tapa dura / 296 x 293 mm.


Cost: 45€.

Imatges > Jordi Bas

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies