Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

L'Associació Trenca firma un acord de custòdia per a la finca de Torre-Ribera

Dimecres 27 Novembre 2013 - 13:11

L'acord té per objectiu la conservació de la trenca (Lanius minor).

El passat dimecres 20 de novembre, l'Associació Trenca va signar un acord de custòdia del territori amb l’administrador de la finca de Torre-ribera, inclosa dins la ZEPA de Mas de Melons-Alfés (El Segrià).


La finca de Torre-ribera té una extensió de 532 ha. Està situada en una zona de cultiu de cereal a la comarca del Segrià. Amb la signatura del passat dia 20, es consolida un acord que ja existia de manera verbal per fer actuacions de conservació i millora de l’hàbitat existent, i de conservació de la trenca (Lanius minor), que s’han vingut portant a terme en els darrers anys de manera consensuada amb la propietat.


Text i imatges > Associació Trenca

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies