Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Oferta d'alumnes en pràctiques del màster en Comunicació i Educació Ambiental de la IUSC

Dijous 7 Novembre 2013 - 15:23

La col·laboració és fruit del treball entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i la IUSC.
Aquest curs 2013-2014, s'ha obert una línia de col·laboració entre el Departament de Territori i Sostenibilitat i el màster en Ciències del Medi Ambient especialitat en Comunicació i Educació Ambiental i el postgrau en Sensibilització Ambiental de la International University Study Center de Barcelona (IUSC), reconeguts per la Universitat de Barcelona.

Aquelles entitats que estiguin interessades en acollir un alumne de pràctiques d'aquestes formacions, han de fer arribar la petició a entitats.ambientals.tes@gencat.cat, indicant les següents dades:

- Perfil de la persona candidata (formació acadèmica o altres requisits)
- Tasques que haurà de realitzar la persona en pràctiques
- Franja horària i mesos de realització de les pràctiques
- Nom i a/e de la persona de contacte de l'entitat

L'oferta de pràctiques serà enviada als alumnes per tal que aquells interessats puguin fer arribar el seu currículum a l'entitat. En aquest punt, serà l'entitat qui decidirà l'adequació de cada candidat a l'oferta presentada i, per tant, qui decidirà la seva incorporació. En el cas que s'arribi a un acord entre les dues parts, l'entitat haurà de formalitzar amb la IUSC un senzill document (conveni de col·laboració).

Aquesta via de col·laboració s'ha engegat pensant especialment en poder donar suport a aquelles entitats que volen potenciar la seva presència en xarxes socials, volen elaborar i desplegar plans de comunicació i no tenen recursos i capacitats per poder-ho executar.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies