Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

L'Associació Trenca signa un nou acord de custòdia

Dijous 7 Novembre 2013 - 12:11

L'acord signat té per objectiu fer actuacions de conservació en una finca d'Alguaire.
El passat dimarts 29 d'octubre l'Associació Trenca va signar un acord de custòdia del territori amb un propietari d'Alguaire (El Segrià). L'objectiu és fer actuacions de conservació i millora de l'hàbitat, tot fomentant la biodiversitat.

La finca d’Alguaire té una extensió de 42 ha. i està situada en una zona de cultiu de cereal a la comarca del Segrià. Entre les actuacions previstes, destaca restaurar i condicionar la teulada d’un mas on cria una important població de xoriguer petit (Falco naumanni), probablement la més important de Catalunya, i vetllar per la continuïtat d’aquesta colònia. També està previst ajudar el propietari pel que fa al control de les poblacions de conill i fer millores de l’hàbitat existent.

Trenca és una entitat de custòdia, membre de la Xarxa de Custòdia del Territori. Han signat acords de custòdia per gestionar la xarxa de PAS (punts d’alimentació suplementària) i el projecte de desenvolupament agroambiental sostenible a Les Garrigues. També mantenem un acord verbal per fer actuacions de conservació i millora d’hàbitat pel que fa al projecte de conservació de la trenca (Lanius minor).

Text i imatges > Associació Trenca

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies