Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Joc de cartes educatiu Rapinyaires

Dijous 4 Juliol 2013 - 15:02

És un joc de taula que ajuda a descobrir el nostre patrimoni natural!


L'associació La Sabina han creat un joc didàctic molt divertit sobre les aus rapinyaires de la Península Ibèrica. Per jugar i aprendre al mateix moment. I per gaudir en família o amb amics de totes les edats.

Per a que nens, pares, amics i tota la gent normal i bona puguin jugar i descobrir coses que no sabien del nostre patrimoni natural. I és que els rapinyaires són especials: són excitants, elegants, sorprenents, i són una manera especial d’atansar-se a l’entorn natural. Entre rapinyaires diürns i nocturns hi ha més de 36 espècies a la Península Ibèrica, i totes ens poden ensenyar alguna cosa, o revelar una història.

Rapinyaires! és un joc de taula que inclou una baralla de cartes, un dau - hi han elements de sort -, i un manual d'instruccions amb informació sobre les aus rapinyaires de la Península Ibèrica. Hi han diferents modalitats de joc, algunes ràpides i senzilles, altres més elaborades, però totes molt divertides a més de ser instructives.

Com aconseguir el joc?
El preu de venta al públic és de 16 € (més costos d'enviament si és el cas). Es pot obtindre el joc contactant amb La Sabina tot utilitzant el formulari de contacte que apareix a la seva pàgina web www.lasabina.cat

A continuació trobareu un petit reportatge sobre el joc a l'espai del Medi Ambient de TV3 (a partir del minut 1:38).


Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies