Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Dóna suport a la campanya "Foc al cor" salvem l'Empordà!

Dimecres 5 Setembre 2012 - 10:38

La iniciativa és promoguda per l'IAEDEN amb la finalitat de recollir diners per la zona afectada pels incendis.

Des de la IAEDEN-Salvem l’Empordà han iniciat la campanya “Foc al cor, Salvem l’Empordà!” per tal de recollir 13.000 eurus (equivalent al nombre d’hectàrees cremades) per destinar-los a projectes per la recuperació de la zona afectada pels incendis. La iniciativa neix en resposta a l'allau de sol·licituds i demandes rebudes després dels incendis de l’Alt Empordà, des de diferents sectors de la societat civil.

Els diners aconseguits es repartiran en diferents projectes seleccionats que es presentin a la convocatòria “Foc al Cor” amb l’objectiu de promoure la recuperació de les zones afectades pels incendis: restauració de bens materials, restauració d’ecosistemes, projectes innovadors relacionats amb la prevenció d’incendis (pedagògics, d’investigació, etc…).

Podeu seguir tota l'actualitat de la campanya a: www.focalcor.cat i #focalcor . Podeu fer el vostre donatiu a través de la campanya de Verkami o a través del CompteCorrent de la campanya: Caixa Unnim: 2107 0125 32 4007516010

També podeu ajudar a fer difusió de la campanya tot compartint aquesta campanya amb amics i familiars, convidant-los a participar, clicar m’agrada a la pàgina de facebook, seguir el twitter de @IAEDENSalvemEmp per estar al corrent de tot i fer difusió amb l’etiqueta #FocalCor

Més, sobre...: xct , incendis , projectes , iaeden
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies