Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El GEPEC-EdC rep una finca en donació

Dimecres 5 Setembre 2012 - 09:38

La finca de les Setjones, d'11 ha, té gran valor ecològic.

L'any 2008 el GEPEC- EdC va signar 2 acords de custòdia per a la gestió de dues finques, propietat de la mateixa persona: els Tres Quarts i les Setjoles. Aquestes finques van passar a convertir-se en Reserves Naturals Voluntàries del GEPEC-EdC.

L'any passat els propietaris van comunicar al GEPEC-EdC la seva decisió de donar-els-hi una de les 2 finques, les Setjoles, amb la voluntat de que es puguin gestionar a benefici del medi ambient i les futures generacions. Des de fa poc, el GEPEC-EdC ja és propietari d'aquesta finca.

La finca de les Setjoles es troba ubicada al racó de la Dòvia de Pratdip, al vessant est de la serra de Llaberia, en un indret de gran valor ecològic. La finca és una mostra de recuperació de bosc mediterrani després  dels incendis. En destaca la situació estratègica per a espècies protegides d'ocells com la gralla de bec vermell i l'àguila daurada, que hi nidifiquen a prop, i l'àliga cuabarada, que va a alimentar-s'hi.

El GEPEC-EdC agraeïx el gest dels propietaris envers l'entitat que demostra la seva confiança i la seva ferma voluntat de treballar a favor de la natura.Text i imatges > GEPEC-EdC

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies