Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La xct s'adhereix a la Plataforma Aturem Eurovegas

Dimarts 4 Setembre 2012 - 12:42

Aquesta iniciativa és promoguda per SOS Delta del Llobregat, la plataforma d’entitats ecologistes que treballen al Delta.Per acord del consell de membres de la xct de 6 de juliol de 2012, la xct s'ha adherit al Manifest Aturem Eurovegas, tot donant suport a la plataforma Aturem Eurovegas.

Aquesta plataforma té per objectiu oposar-se al projecte anomenat “Eurovegas” que el Govern de la Generalitat estaria negociant amb el multimilionari nord-americà Sheldon Adelson (Las Vegas Sands Co.), consistent a construir un macro-complex de joc i oci, a l’àrea metropolitana de Barcelona, molt probablement a la zona agrícola del Delta del Llobregat.

A la seva web podeu llegir el manifest on s'exposen els motius pels quals s'oposen al projecte.Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies