Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Video sobre custòdia agrària.

Dijous 12 Gener 2012 - 12:31

 Porta per lema 'Un paisatge que alimenta'!

El projecte CUSTODIA AGRÀRIA A L'EMPORDA, pretén impulsar la conservació de les activitats agràries tradicionals, ambientalment sostenibles i de proximitat que actuen com a verdaders modeladors del paisatge i refugi de la biodiversitat. El projecte, que es porta a terme alhora a Menorca i a l'Alt Empordà pel GOB Menorca i l'IAEDEN respectivament,

Des de l'any 2010 han estat organitzant tallers, xerrades i mantenint converses amb pagesos de la comarca. Recentment des de la IAEDEN han establert un acord de col.laboració amb el GOB Menorca (Grup Ornitològic Balear) que els permetrà aprofitar la seva experiència en custòdia agrària i engegar un projecte a la comarca.

Aquí tenim el vídeo explicatiu del projecte de custòdia agrària a Menorca i l'Alt Empordà que treballen conjuntament GOB Menorca i IAEDEN sota el lema UN PAISATGE QUE ALIMENTA.


 

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies