Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Material educatiu 'Vivint el medi'

Dijous 3 Novembre 2011 - 12:50

A continuació trobareu informació sobre un material educatiu que des de la Fundació Escolta Josep Carol posen a disposició de tothom.

LLIBRE VIVINT EL MEDI + material pedagògic per desenvolupar les propostes del llibre.

Amb l’objectiu de treballar per un desenvolupament sostenible des del punt de vista del coneixement del medi i les relacions que hi establim, aquest llibre desenvolupa una proposta que apropi infants i joves a la vivència directa amb aquest medi. Hi ho fa apostant per una metodologia basada en la pedagogia de l’acció que es fonamenta en l’aprenentatge mitjançant l’observació, l’experimentació i l’activitat personal, i partint de l’assumpció que els infants i joves són protagonistes del seu propi aprenentatge.

El llibre "Vivint el medi" pot anar acompanyat d'una maleta que conté el material pedagògic per a desenvolupar les activitats previstes al llibre.

El llibre forma part de la Col·lecció Tambali. Tambali, recursos per educar en valors és una col·lecció de recursos pedagògics pensada per facilitar la tasca del professorat, caps escoltes i monitors/es. Cada volum de la col·lecció aporta recursos i dinàmiques per a una temàtica concreta amb una proposta metodològica per a quatre etapes educatives, abraçant dels 6 als 18 anys.

Autor/a: Sílvia Gili i Olmeda
Pàgines: 144 - Edició: 1a - ISBN: 978-84-7827-686-8

Podeu trobar més informació sobre el llibre i la maleta a:
http://www.escoltes.org/tambali
http://www.escoltes.org/vivint

I en el següent link podeu consultar una part del llibre on-line:
http://books.google.com/books?id=icu3o7GdNGEC&printsec=frontcover&hl=ca&cd=1&source=gbs_ViewAPI#v=onepage&q&f=false

Per tal de fer-ne la reserva, poseu-vos en contacte amb la Fundació Escolta Josep Carol, al telèfon 932689111 o al correu electrònic fundacio@josepcarol.cat.

El lloguer de les maletes consta d'un dipòsit de 100 euros que es retornarà quan la maleta sigui retornada a l'administració de la Fundació Escolta Josep Carol sense desperfectes.

Els preus establerts pel lloguer de les maletes són:
    * entitats de voluntariat o juvenils: 10 euros la setmana
    * centres educatius: 20 euros / setmana
    * acadèmies, entitats privades o altres: 30 euros / setmana

Esperem que sigui del vostrè interès!
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies