Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: Butlletí viulaterra.cat

Dijous 6 Octubre 2011 - 11:36

El butlletí s'envia setmanalment i recull 3 propostes per viure la terra!

El butlletí viulaterra.cat és un butlletí setmanal adreçat a totes aquelles persones interessades en conservar el territori.

Els subscrits reben cada dimecres a la seva bústia el butlletí amb 3 propostes vinculades amb la custòdia del territori: Et recomanem, Sabies que... i No et perdis...

El butlletí aposta per un format senzill, de fàcil lectura, a fi que dedicant molt poc temps el subscriptor  s'informi de 3 propostes per viure la terra i custodiar-la. El butlletí es complementa amb un refrany català vinculat a la natura.  

Si teniu ganes de subscrivir-vos-hi el procés és molt senzill: només cal omplir el vostre nom i correu electrònic on voleu rebre el butlletí! Cada setmana estareu informats de 3 propostes per viure la terra!

El viulaterra.cat
Viulaterra.cat és un portal web adreçat a persones que estan interessades en conservar la natura i els paisatges del nostre país. Hi ha moltes maneres per assolir aquest repte, però des d’aquest portal s'aposta per un instrument diferent que requereix la implicació de la ciutadania: la custòdia del territori.

Viulaterra.cat us ofereix opcions diverses per aportar el vostre granet de sorra enb la conservació del territori del nostre país.

Des d’aquest portal podràs informar-te sobre les activitats que organitzen les entitats de custòdia del territori, com ara visites guiades a espais naturals, exposicions, concursos fotogràfics, cursos o xerrades i debats. També podràs donar suport a la tasca de les entitats de custòdia del territori i implicar-te activament en les iniciatives que promouen: fent-te soci, esdevenint voluntari, contribuint a alguna iniciativa específica, o comprant aliments que cuiden la terra.

I si el que vols és interaccionar amb el portal, tens també un ventall ampli de possibilitats: penja els teus vídeos on expliques com conserves l’entorn, explica’ns la teva experiència a la natura o comparteix les teves fotografies de natura són algunes de les opcions.

Aquest portal és una iniciativa de la Xarxa de Custòdia del Territori (xct) i de les entitats de custòdia del territori que en són membres.

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies