Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Segona reunió del Consejo Asesor de la Plataforma de Custodia del Territorio

Dimecres 1 Desembre 2010 - 12:49

La reunió va servir per repassar l’estat dels projectes i actuacions de la Plataforma, destacant la nova web, que inclou la possibilitat de blocs, l’inventari estatal d’iniciatives de custòdia i l’estudi jurídic d’àmbit estatal
Aquest novembre, un any i mig després, s’ha reunit a la seu de Fundación Biodiversidad el Consejo Asesor de la Plataforma de Custodia del Territorio. La Plataforma és el projecte de divulgació de la custòdia del territori de Fundación Biodiversidad que té com a principal exponent el web www.custodia-territorio.es .

A la reunió hi van assistir bona part dels 25 membres del consell assessor, i cal destacar la incorporació del Ministerio de Defensa i de la Direcció General de Biodiversitat i la Secretaria General de Costes del MMARM, que van explicar els projectes que porten a terme de rellevància per a la comissió, de fet pocs, encara. Bona part de les xarxes, i algunes entitats, de custòdia de l’Estat participen també en la comissió. A més de la XCT la ICTIB (Balears), Avinença (País Valencià) i el Projecte Rius van participar en la reunió.

La reunió va servir per repassar l’estat dels projectes i actuacions de la Plataforma, destacant la nova web, que inclou la possibilitat de blocs, l’inventari estatal d’iniciatives de custòdia i l’estudi jurídic d’àmbit estatal. També es va debatre els resultats de les 4es Jornades Estatals de Custòdia, celebrades el maig a Astúries. També es va tractar la relació entre la Plataforma i el nou projecte del Foro de Custodia del Territorio, promogut per les xarxes i entitats de custòdia, que va exposar en la reunió Miquel Camps, representant d'ICTIB i membre de la junta preconstitutiva del Foro.

Per concloure la reunió hi va haver un torn lliure d'intervencions en el que es va posar de manifest que es volen posar moltes expectatives i tasques sobre el Foro de Custodia encara que aquest no te garantida la seva constitució i operativitat. Es van destacar també possibles línies d'activitat per a la Plataforma durant el 2011, que van ser recollides pels representants de Fundación Biodiversidad, malgrat no es va presentar pròpiament un programa d'activitats per a 2011.Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies