agenda - Dijous, 13 de Juny

Dijous, 13 de Juny

agenda Calendari
Dijous, 13 de Juny
Hora: Event diario
Lloc: Torre Jussana. Barcelona
Resum: Assemblea General Ordinària de membres de la XCN
Descripció: El proper 13 de juny celebrarem l’Assemblea General Ordinària de membres de l’entitat, a Torre Jussana, Barcelona.Tal i com consta al <a href='/mm/file/2019/190528_Programa%20assemblea%20DEF.pdf' target='_blank'>programa de l&#39;Assemblea</a>, una part de la jornada es centrar&agrave; en debatre 2 punts d&rsquo;actualitat:

<div style='margin-left: 40px;'>

- <strong>Quina incid&egrave;ncia ha de fer la XCN? </strong>Durant el debat es presentar&agrave; la proposta de posicionament de la XCN sobre la proposici&oacute; de llei de l&rsquo;Ag&egrave;ncia del Patrimoni Natural i la Biodiversitat.

- <strong>Qu&egrave; ha de fer la XCN per millorar el finan&ccedil;ament de les entitats? </strong>Debat obert per definir accions i l&iacute;nies de treball que ajudin a resoldre la situaci&oacute; actual.</div>


A m&eacute;s, es sotmetr&agrave; a votaci&oacute; el nou logotip de l&rsquo;entitat!VINE EL 13 DE JUNY I DIGA-HI LA TEVA!

Recordeu que per participar a l&rsquo;assemblea &eacute;s necessari confirmar assist&egrave;ncia <a href='https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfmWFX0P6uVb5TkrMl54eB3NALIDyoK6a0E_wSS7BTNThrvVQ/viewform' target='_blank'>a trav&eacute;s del formulari online</a>.

Esperem veure&#39;us a tots i totes el proper dijous 13 a Barcelona!<img alt='' src='http://imscdn.abcore.org/r/custodiaterritori.org/w550-h367/mm/image/imgnews/2019/flyer_assemblea13juny2019.jpg' style='width: 550px; height: 367px; margin: 10px;' />&nbsp;

Gràcies a PHP iCalendar