agenda - Dissabte, 6 de Maig

Dissabte, 6 de Maig

agenda Calendari
Dissabte, 6 de Maig
Hora: Event diario
Lloc: Lluçà
Resum: Bioblitz Osona 2017
Descripció: Acompanyats per naturalistes experts, participareu en la recerca de flora i fauna d’aquest espai natural L’objectiu principal és identificar el màxim nombre d’espècies. Les sortides són obertes a tothom i no cal una formació prèvia per participar-hi. Les fotografies i dades obtingudes es mostraran a través de les xarxes socials #BioblitzOsona2017 i dels comptes de twitter @cerm_uvic @museudelter i @GNOsonaICHN .

 
<div style='margin-left: 40px;'><strong>Us animem que escolliu les sortides que m&eacute;s us agradin i us hi inscriviu!

Necessitem la vostra col&middot;laboraci&oacute;!</strong></div>


Inscripcions: cerm@museudelter.cat o al 938515176

Punt de trobada: Casa de turisme rural &ldquo;El Verdaguer&rdquo;, Llu&ccedil;&agrave;. (10 minuts abans de l&rsquo;hora d&rsquo;inici de la sortida.)

Ubicaci&oacute;:<a href='https://goo.gl/maps/BLaDdQedjRS2' target='_blank'> https://goo.gl/maps/BLaDdQedjRS2</a>Totes les activitats s&oacute;n gratu&iuml;tes<img alt='' src='http://imscdn.abcore.org/r/custodiaterritori.org/w450-h306/mm/image/imgnews/2017/170507_bioblitz_osona_graella.png' style='width: 450px; height: 306px; margin: 10px;' />
Hora: 19:00 - 20:00
Lloc: Capafonts
Resum: Conferència &quot;Les teixedes mediterrànies, un hàbitat a conservar&quot;
Descripció: El teix <em>(Taxus baccata)</em> &eacute;s un arbre m&iacute;tic que pot arribar a viure 4000 anys. Les teixedes s&oacute;n un dels boscos mediterranis m&eacute;s escassos i, alhora, m&eacute;s amena&ccedil;ats. Vine a con&egrave;ixer el teix i a descobrir quines accions de conservaci&oacute; podem fer per garantir el seu futur.Ponent: Xavier Buqueras, t&egrave;cnic del Paratge de Poblet

Dia: dissabte 6 de maig

Hora: de 19:00 a 20:00 h

Lloc: Sala d&#39;actes municipal de CapafontsEn col&middot;laboraci&oacute; amb l&#39;Ajuntament de Capafonts.

Gràcies a PHP iCalendar