agenda - Dissabte, 28 de Maig

Dissabte, 28 de Maig

agenda Calendari
Dissabte, 28 de Maig
Hora: Event diario
Lloc: Arreu de Catalunya
Resum: Setmana de la Natura a Catalunya!
Descripció: <div style='text-align: center;'><strong>Del 27 de maig al 5 de juny, viu la Terra amb un munt d&rsquo;activitats arreu de Catalunya en favor de la Natura! Suma&rsquo;t-hi!</strong>

&nbsp;</div>
La Setmana de la Natura &eacute;s una campanya dirigida a promoure activitats a tot Catalunya per conscienciar sobre la import&agrave;ncia de tenir cura de la nostra natura i el nostre territori.

<img alt='' src='http://imscdn.abcore.org/r/custodiaterritori.org/w300-h156/mm/image/imgnews/2016/banner%20setmana%20natura.png' style='width: 300px; height: 156px; margin: 10px;' />Tindr&agrave; lloc entre el 27 de maig i el 5 de juny de 2016 i promour&agrave; l&rsquo;organitzaci&oacute; d&rsquo;activitats arreu de Catalunya per viure la Terra i conscienciar la societat de la necessitat de conservar la natura i el territori.&nbsp;Durant la setmana hi haur&agrave; activitats per als m&eacute;s joves i fins als m&eacute;s grans.

&nbsp;Excursions, tallers, visites guiades, activitats familiars, exposicions, activitats infantils, sortides de camp&hellip; Un munt d&rsquo;oportunitats per gaudir de la natura i per tothom!

Si vols ser part&iacute;cip de la Setmana, cerca una activitat que s&rsquo;adequi als teus interesos i apunta&rsquo;t-hi! Pots buscar totes les activitats que es realitzen a la web de la Setmana de la Natura:&nbsp;

&nbsp;

<a href='http://www.setmananatura.cat' target='_blank'>www.setmananatura.cat</a>

Gràcies a PHP iCalendar